Traditie de peste 50 de ani

Clinica Stomatologica Biadent`All

Clinica Stomatologica Biadent`All Prof. Doctor Boanchis Ioan Alexandru si-a inceput activitatea ca stomatolog in anii 1965, dupa ce a terminat studiile la Facultatea de Medicina de Stomatologie din Bucuresti in 1965, lucrand o viata in domeniu medical, a descoperit si brevetat trusele medicale BIA1 si BIA2, care ii poarta numele, folosite fiind astazi de toti stomatologii din tara.

Doctor Boanchis Iuliu Alexandru este asociat la clinica din 2000, licentiat al facultatii de medicina si farmacie Carol Davila din Bucuresti in anul 1999, Doctor in Medicina la Carol Davila (chirurgie oromaxilofaciala), specializat la clinica Praxis Gedecke-Boanchis din orasul Hagen in Germania, prin devotament, loialitate si munca fara de odihna duce traditia medicinei de cel mai inalt nivel, mai departe, in secolul XXI.

Am functionat dintotdeauna dupa principiile devotamentului si loialitatii fata de pacienti, a caror satisfactie si sanatate deplina este ceea ce ne dorim in fiecare zi.

Ne dorim sa dezvoltam cu pacientii o relatie de apropiere si de incredere reciproca. Suntem medici stomatologi la unele familii de trei generatii, si traditia aceasta trebuie sa continue.

E important sa iti cunosti bine doctorul stomatolog si e important ca si doctorul sa te cunoasca bine pe tine. Un doctor stomatolog care cunoaste problemele de sanatate pe care le-ai avut, va intelege mai bine situatiile prin care treci si va gasi mai usor solutia cea mai potrivita pentru tine.